Good to Great Program

Tijd voor de volgende stap in jouw carrière! In het Good to Great Program ontwikkel je naar de volgende stap in jouw loopbaan. De kans om bijvoorbeeld door te groeien van Junior naar Medior Professional binnen Finanxe.

Good to Great

In dit programma van twee jaar staan verschillende masterclasses gepland. Stuk voor stuk zijn deze gericht op een van de pijlers: Vakinhoudelijk, professioneel of persoonlijke ontwikkeling. Samen met de andere deelnemers van jouw groep start je met een kick-off. Tijd om beter kennis te maken met elkaar. In de twee jaar van het programma zullen jullie met elkaar op trekken en van elkaar leren. Naast van elkaar leren en op eigen kracht ontwikkelen, kun je voor vragen omtrent ontwikkeling ook terecht bij de Performance Consultants of aan de slag met een relevante GoodHabitz training.

Krijg handvatten om in jouw werk van toegevoegde waarde te zijn en leer op persoonlijk gebied hoe jij het beste uit jezelf kan halen.
Maaike WestraTrainer binnen het Good to Great Program

De inhoud van het Good to Great Program

Om te blijven groeien naar de professional die je wilt zijn, gaan we aan de slag met verschillende onderwerpen. Je kunt hierbij denken aan:

 • Analyseren en rapporteren
  Vakinhoudelijke masterclasses welke ingaan op het analyseren, vertalen en rapporteren van data.

 • LEAN-methodiek
  Maak kennis met LEAN. Deze introductie in de methode geeft je de eerste inzichten van de mogelijkheden en laat zien hoe je het kunt toepassen op jouw vakgebied.

 • Zeven eigenschappen van Covey
  In verschillende masterclasses komen de eigenschappen aan bod. Je leert o.a. creatief en out-of-the-box denken. Uiteraard wordt de vertaling richting het finance vak besproken en hoe jij deze eigenschappen concreet kunt inzetten in jouw opdracht.

 • Communicatie
  Communicatie is belangrijk in elke situatie. Onder begeleiding van oud Special Force leer je het belang van briefing, openheid en de-briefen.

De ervaring van onze professionals

Collega Jordi stroomde na het Young Talent Pogram door in het Good to Great Program. Lees hier over zijn ervaringen bij Finanxe. Je leest het hier.

background

Meer weten over het Good to Great Program?