Senior Finance Professionals

Voor ambitieuze leiders en experts in finance die hun carrière naar het hoogste niveau willen tillen.
Finance professional portretfoto

Maak als ervaren professional écht het verschil.

Met jouw ervaring en expertise ben je in staat om organisaties, teams en processen snel te doorgronden en lever je direct toegevoegde waarde bij onze opdrachtgevers. Ieder project en iedere omgeving is anders. Je doet ervaring en inspiratie op, ontwikkelt jezelf en ontwikkelt en inspireert anderen. Zo maak jij als professional écht het verschil en dat terwijl je in vaste dienst bent bij de beste én leukste werkgever in finance.

Mogelijkheden als Senior Finance Professional

Als Senior Finance Professional werk je op projectbasis bij onze opdrachtgevers. We werken samen met een breed scala aan organisaties, van multinationals tot start-ups tot dynamische mkb-bedrijven in bijna alle sectoren van onderwijs tot productie tot zakelijke dienstverlening.

Als Senior Finance Professional voer je projecten uit op tactisch en strategisch niveau. De exacte invulling van het project is afhankelijk van jouw expertise en ambities. Samen bespreken we hoe jij jezelf als Senior Finance Professional verder wilt ontwikkelen.
Wij zorgen vervolgens voor een mooie uitdaging en een organisatie die hierbij past.

Voorbeelden van taken en projecten zijn:

  • Eindverantwoordelijk voor de maand-, kwartaal- en/of jaarafsluiting: Je zorgt voor een correcte en tijdige afsluiting van de boekhoudkundige perioden.

  • Advies aan management of directie over resultaten en doelstellingen: Je voorziet hen van strategische en financiële inzichten.

  • Verantwoordelijk voor specifieke projecten: Beheer en monitoring van de verschillende fases in het project.

  • Leidinggeven aan het finance team: Je motiveert, coacht en ontwikkelt teamleden, bewaakt de voortgang van de afdeling en maakt realistische plannen voor de toekomst.

Ontdek onze vacatures

Finanxe

Finance Manager

Alle regio's

32 - 40 uur per week

Vanaf € 4544 per maand

Bekijk
Finanxe

Senior Finance Professional

Alle regio's

32 - 40 uur per week

Vanaf € 4544 per maand

Bekijk
Finanxe

Financial Controller

Alle regio's

32 - 40 uur per week

3091 - € 6270 per maand

Bekijk
Finanxe

Finance Manager

Alle regio's

32 - 40 uur per week

Vanaf € 4544 per maand

Bekijk
Finanxe

Senior Finance Professional

Alle regio's

32 - 40 uur per week

Vanaf € 4544 per maand

Bekijk
Finanxe

Financial Controller

Alle regio's

32 - 40 uur per week

3091 - € 6270 per maand

Bekijk
Finance Academy

Blijven ontwikkelen

Bij Finanxe zorgen we ervoor dat onze professionals klaar zijn voor de toekomst. In onze eigen Academy vind je op maat gemaakte programma’s die passen bij elke fase in de carrière van een financial. Als Senior Finance Professional ben je verzekerd van een plek in één van onze senior programma's: het Inspiring the Future Program of het Leadership Management Program.

Ontdek de Academy
arrowarrow

Finanxe als werkgever

Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied en ruim 200 collega’s ontzorgen wij onze opdrachtgevers bij grotere en complexe projecten. We doen dat samen als één team, waaronder ervaren professionals en leiders als ook young professionals. Bij Finanxe maakt jouw persoonlijkheid het verschil. Met werkplezier als voorwaarde, een goede balans tussen werk en privé en gezonde ambities voor de toekomst. Daar mag je op rekenen.

Finanxe collega's komen binnen op kantoor Zwolle

Onze opdrachtgevers

Samengevat

  • Afwisselende en uitdagende finance projecten. Je kiest voor variatie in opdrachten bij onze opdrachtgevers waar jouw kennis en expertise ingezet wordt.

  • Een goede werkgever waarop je kunt rekenen. Met goede arbeidsvoorwaarden, focus op ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

  • Werken moet leuk zijn. Daarom organiseren we de leukste activiteiten zoals de jaarlijkse skitrip en het jaarlijkse Finanxe zomerfeest. #Havingfuncounts!

  • Toegang tot een groot netwerk van bedrijven, docenten en instellingen. Samen met 200+ collega's vorm jij onze community. 

Meer weten over de mogelijkheden?

We vertellen je er graag meer over! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.