Student Program

Ontmoet en groei sneller. Finanxe is jouw buddy bij het afstuderen.

Student Program

Met ons netwerk van bedrijven, heb je direct toegang tot verschillende afstudeeropdrachten. Opdrachten die direct aansluiten bij jouw leerbehoefte, ondersteunend zijn aan jouw PL-portfolio en voldoen aan de eisen van je studie. Wil je zelf op zoek naar een stage? Dan ondersteunen wij met jouw personal branding, het optimaliseren van jouw CV en brief en krijg je sollicitatietraining. Alles om jouw zoektocht succesvol te maken. Tijdens het Student Program zelf volg je verschillende workshops die helpen bij het afronden van je studie.

De inhoud van het Student Program

Het afronden van je studie is een flinke klus. Alles binnen het programma is erop gericht om jouw doel te behalen. Binnen dit programma kun je rekenen op:

  • Een toffe kick-off om de andere deelnemers beter te leren kennen.

  • Verschillende masterclass(es) zoals bijvoorbeeld sollicitatietraining, professioneel pitchen of doelen stellen. Gepland op momenten die passen bij jouw rooster.

  • Feedback en coaching van jouw buddy vanuit Finanxe.

  • Een leuke activiteit om het programma samen af te sluiten.

What's in it for me?

  • Onbeperkt toegang tot ons e-learningplatform van GoodHabitz, met meer dan 120 interessante en nuttige trainingen en assessments inclusief certificaten.

  • Kansen om je netwerk op- én uit te bouwen tijdens onze feesten en andere bijeenkomsten.

  • Maak kennis met de professionals van Finanxe en schakel hun expertise in wanneer jij vastloopt tijdens je stage.

  • Na het afstuderen doorstromen in het Young Talent Program en aan de slag als Trainee binnen Finanxe.

De stages

Ons netwerk aan bedrijven heeft mooie afstudeeropdrachten die aansluiten bij jouw leerbehoefte en eisen vanuit je studie. Wij brengen jou kosteloos met hen in contact en jullie bekijken samen de mogelijkheden voor de stageopdracht. Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie!

background

Join Finanxe

Kom jij bij ons in dienst na je afstuderen? Dan krijg je automatisch toegang tot onze Finanxe Academy en ben je altijd verzekerd van een plek in het Young Talent Program.