Young Talents

Ambitieus? Wij ook! Bij Finanxe zorgen we samen voor de beste start van jouw carrière!

Snel starten, hard doorgroeien en direct het verschil maken.

Net afgestudeerd of bijna klaar met je studie? En wil jij je carrière goed beginnen met een baan in finance waarbij je jouw ambities kunt waarmaken? Word dan Finance Trainee bij Finanxe en neem deel aan ons Young Talent Program. In dit programma maak je kennis met de praktijk, doe je waardevolle werkervaring op en ontwikkel je razendsnel als professional.

Wat ga je doen?

Ben je klaar om jouw financiële kennis in de praktijk te brengen? Als Finance Trainee ga je op projectbasis aan de slag bij onze opdrachtgevers. We werken met veel verschillende soorten organisaties samen, van bekende multinationals, mkb-organisaties in verschillende sectoren tot overheidsorganisaties.

De projecten die je als Finance Trainee kunt doen zijn gericht op onder andere accounting, control en procesoptimalisatie. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken we welk project bij jou past. Van het analyseren van financiële gegevens, het maken van rapportages tot het professionaliseren van de financiële administratie, er is veel mogelijk.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden? Ook dit is afhankelijk van je ambities en kwaliteiten, maar zie jij jezelf in één van onderstaande functies of iets vergelijkbaars? Dan is Finanxe de plek voor jou!

  • Business Controller

  • Financial Controller

  • Project Controller

  • Power BI-specialist

Young Talent Program

Als Finance Trainee bij Finanxe ben je verzekerd van een plekje in ons Young Talent Program. Het Young Talent Program is een uniek éénjarig programma waarin je waardevolle werkervaring opdoet, verschillende bedrijven en branches leert kennen en maandelijkse masterclasses volgt die bijdragen aan jouw professionele ontwikkeling. Van masterclasses over Power BI tot persoonlijk leiderschap, het Young Talent Program zorgt ervoor dat jij als professional de volgende stap kunt zetten. Heb je het programma succesvol afgerond? Dan groei je binnen Finanxe door tot Finance Professional.

Ontdek meer
arrowarrow
De beste én leukste in finance

Werken bij Finanxe

Word onderdeel van een bruisende community van meer dan 200+ steengoede professionals die elke dag weer het verschil maken bij de meest toonaangevende opdrachtgevers. Bij Finanxe maken de mensen het verschil, samen met onze collega's zijn we zo al meer dan 10 jaar de beste én leukste in finance.

Leer Finanxe kennen!
arrowarrow

Onze opdrachtgevers

Samengevat

  • Ga aan de slag als Finance Trainee bij de beste én leukste werkgever in finance. Je krijgt alle voordelen van een vaste baan gecombineerd met de meest leerzame en uitdagende projecten.

  • Bij Finanxe staat jouw ontwikkeling centraal. Juist aan het begin van je carrière kun je met de juiste begeleiding snel grote stappen maken.

  • Word onderdeel van een community van 200+ collega's, hierbij krijg je toegang tot een groot netwerk aan bedrijven, docenten en instellingen.

  • En zeker niet onbelangrijk: werkplezier! We organiseren de leukste activiteiten en feesten, waaronder een jaarlijkse skitrip en het Finanxe zomerfeest. #havingfuncounts

Meer weten over de mogelijkheden?

We vertellen je er graag meer over! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.