Young Talent Program

Start na je studie direct met een baan en zet jouw ontwikkeling centraal! In dit programma maak je kennis met de praktijk, doe je werkervaring op en ontwikkel je razendsnel op persoonlijk en professioneel vlak.
Kickstart je carriére

Young Talent Program

Het is belangrijk dat je aan de start van jouw carrière ontdekt wat bij je past, wie je bent en hoe jouw kwaliteiten en ambities het meest tot hun recht komen. Waar ben je goed in? Hoe kan jij van toegevoegde waarde zijn voor een organisatie? Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Met deze thema’s ga je aan de slag in dit programma van één jaar. En dat doe je niet alleen! Je deelt ervaringen met de andere deelnemers en onze Perfomance Consultants volgen jouw ontwikkeling op de voet. Heb je behoefte aan meer coaching? Dan staan zij voor je klaar. Onze overtuiging is: samen groei je harder en maak je meer impact.

De inhoud van het Young Talent Program

In dit programma maak je de stap van student naar Finance Trainee. Door verschillende masterclasses maak je verder kennis met het vakgebied en zet je de eerste stappen als financial. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

 • Power BI
  Je leert data visueel te bekijken, patronen te ontdekken en verbanden te leggen. Zo ontstaan de inzichten die anders onder de radar blijven.

 • Disc, communicatie en gedrag
  Maak kennis met DISC en leer je eigen ‘kleur’ kennen. Hoe werkt dit, wat betekent het voor jezelf en hoe komt dat tot uiting in je handelen en communiceren?

 • Pitchen en personal branding
  Hoe kom je over in een groep en in een organisatie? Welke indruk laat jij achter tijdens vergaderingen? En ben jij in staat om je in een korte tijd goed en duidelijk uit te drukken? De masterclasses als presenteren en pitchen, persoonlijk leiderschap en personal branding bieden je de tools en inzichten die je direct in de praktijk kan toepassen.

 • Persoonlijk leiderschap
  Op unieke locaties, onder begeleiding van ervaren trainers leer je meer over persoonlijk leiderschap. Leer je grenzen aangeven door stemgebruik en stap met de andere deelnemers de boksring in.

De ervaring van onze professionals

Collega Malene volgde het Young Talent Pogram en werkt als Finance Professional bij Finanxe. Lees hier over haar ervaring met het programma en hoe haar opdrachten eruit zien.

Start in het Young Talent Program

Meer weten over het Young Talent Program? Neem contact op met Recruitment Consultant Angela.

background

Meer weten over het Young Talent Program?