24 oktober 2023

Professional on the job Judith Komrij

In 2023 deed collega Judith een opdracht bij Friesland Campina. In dit artikel kijken we terug naar deze opdracht, haar rol als Operations Controller en het werken bij Finanxe. 

Sinds augustus 2020 is Judith werkzaam bij Finanxe, en ze heeft al meerdere opdrachten achter de rug. Zo is ze voorafgaand aan haar opdracht bij Friesland Campina al twee keer in opdracht geweest bij de RUG (Rijksuniversiteit Groningen) maar ook bij Veiligheidsregio Groningen en Holland Norway Lines. Vanaf oktober 2022 werkte ze bij Friesland Campina in Beilen.

Als we aan de praat raken over Friesland Campina vertelt Judith dat ze het erg interessant heeft gevonden om deze organisatie van binnenuit te leren kennen. Waar de meeste mensen Friesland Campina al snel zullen linken aan plakken kaas en pakken melk is de organisatie in Beilen juist bezig met heel iets anders, namelijk kindervoeding. Dat ze een bijdrage kan leveren in het productiebedrijf en een onderdeel is van het daadwerkelijk opleveren van (fysieke) producten past haar goed. Wat haar verder aanspreekt bij Friesland Campina is dat het een dynamische organisatie is. Hierdoor heeft Judith veel verschillende kanten van de organisatie kunnen leren kennen, en is ze betrokken geweest bij allerlei verschillende projecten. Van logistiek tot aan quality, Judith heeft er een waardevolle bijdrage aan geleverd. Omdat het bedrijf zoveel verschillende kanten heeft is ze bij haar start actief de organisatie ingedoken, door met verschillende mensen in contact te komen en vragen te stellen heeft ze het bedrijf goed leren kennen.

Hoewel Judith zichzelf zeker niet als technisch beschrijft, had ze graag meer gezien van het technische deel binnen projecten. Tijdens een rondleiding langs de machines en het productieproces werd haar interesse hiervoor gewekt.

Wanneer het gaat over het interim werk merkt Judith dat ze erg gebaat is bij uitdaging, en dat het interim vak bij Finanxe dit haar kan bieden. Door allerlei verschillende uitdagingen op haar pad te krijgen voelt Judith dat ze zich kan blijven ontwikkelen. Ontwikkeling komt niet alleen terug in haar werk maar ook in het onlangs behalen van haar Master in Controlling, een zeer knappe prestatie!

Binnen de Finanxe Academy heeft Judith zich vooral op het gebied van soft skills kunnen ontwikkelen. Waar ze bij haar opleidingen de hard skills erg goed heeft kunnen ontwikkelen kwamen nu juist communicatie en de verschillen van mensen aan bod.

Gericht op een volgende opdracht lijkt het Judith erg leuk om weer met verschillende activiteiten bezig te kunnen gaan. Zo zou ze graag betrokken raken bij verschillende businesscases. Door de variatie in het werk en bezig te zijn met wat ze leuk vindt blijft Judith vol energie.

Lees verder