12 augustus 2021

Welkom bij Finanxe Kim Kranendonk

We zijn blij dat we haar hebben mogen verwelkomen als nieuwe collega! Kim zit vol mooie ambities en met haar master net op zak, is ze een echte aanwinst voor ons en onze opdrachtgevers. Naast een liefhebber van de cijfers, is ze sociaal en houdt ze van gezelligheid. We spraken haar vlak voor de zomer en nog voor het behalen van haar master, nu stellen we haar graag aan iedereen voor! 

Wie: Kim Kranendonk
Wat? 24 jaar
Waar? Zwolle
Wanneer? Is in augustus gestart bij Finanxe

Je bent bezig met de laatste loodjes van je master, heb je nog wat vrije tijd over en wat doe je dan graag?
‘Haha ja het is heel druk maar ik heb zeker nog vrije tijd! Die besteed ik graag aan gezelligheid met vrienden. Bijvoorbeeld spelletjes spelen, lekker op het terras zitten en drankjes doen. Daar maak je mij heel blij mee. Daarnaast houd ik van volleybal en doe ik sinds kort ook aan beachvolleybal. En in de coronaperiode heb ik er een nieuwe hobby bijgekregen (zoals zoveel), namelijk skeeleren!’

Heb je deze zomer eigenlijk nog vakantie plannen?
‘Yes! Voordat ik bij Finanxe aan de slag ga per augustus, heb ik de hele maand juli vrij. Zowel van werk als van studie dus ik kan rustig opladen voordat ik weer begin. Ik ga een weekje naar een van de Waddeneilanden en ook met vriendinnen nog naar Frankrijk. Verschillende trips waar ik veel zin in heb!’

Ben jij een ochtend- of avondmens?  Mogen we je ergens voor wakker maken? 
‘Ik ben echt meer een avondmens, ga liever laat slapen dan dat ik vroeg op sta. Je hoeft mij dus ook niet zomaar ergens voor wakker te maken haha!’

Met welke woorden zouden jouw vrienden je omschrijven?
‘Ik denk dat ze dan zeggen dat ik altijd vrolijk ben, lief en vooral ook sociaal.’

Heb je deze zomer eigenlijk nog vakantie plannen?
‘Yes! Voordat ik bij Finanxe aan de slag ga per augustus, heb ik de hele maand juli vrij. Zowel van werk als van studie dus ik kan rustig opladen voordat ik weer begin. Ik ga een weekje naar een van de Waddeneilanden en ook met vriendinnen nog naar Frankrijk. Verschillende trips waar ik veel zin in heb!’

Hoe ben je met Finanxe in contact gekomen?
‘In het verleden ben ik al vaker benaderd op Linkedin door consultants van Finanxe. Destijds was ik alleen nog niet bezig met het vinden van een baan. Een paar maanden geleden was dat anders en ben ik op een bericht ingegaan. Daaruit kwam een gesprek en dat beviel eigenlijk gelijk heel goed! Naast een goed gevoel, kan ik bij Finanxe veel leren in een korte tijd. Dat is zeker ook een van de redenen dat ik voor een rol als Interim Professional heb gekozen. Ik kan bij verschillende bedrijven kijken hoe het eraan toe gaat en hoe ik daarin het verschil kan maken, mijn toegevoegde waarde kan leveren. Om dat te gaan ontdekken en ervaren, daar heb ik heel veel zin in.’

Wat is jouw ambitie voor de toekomst? 
‘Ik heb verschillende ambities, al is dat wel vooral op de lange termijn. Zo lijkt het mij mooi om op een dag Finance Manager of zelfs CFO te zijn. Maar daarvoor heb ik natuurlijk nog wel meer ervaring nodig. Daarnaast kriebelt het ondernemerschap ook wel, iets voor mijzelf beginnen en een bedrijf opbouwen sluit ik dan ook niet uit.’

Lees verder