16 november 2023

What's in the nickname: Pauline Wille - Wong

Hoewel je bij haar nickname wellicht zou verwachten dat Pauline bij elk gerecht een passende wijn kan adviseren, heeft de nickname van Pauline juist betrekking op iets anders. Haar nickname duidt op haar grote passies: een gezonde leefstijl en vitaliteit maar ook het genieten van lekker eten en drinken.

‘Bourgondische lifestylecoach’ Pauline

Die balans vindt Pauline namelijk erg belangrijk in het leven. Ze is erg serieus bezig met leefstijl en vitaliteit maar is net zo serieus als het op genieten aankomt. Om haar interesse meer diepgang te geven heeft ze onlangs een post-HBO opleiding afgerond gericht op leefstijl en vitaliteit. De interesse in leefstijl en vitaliteit heeft Pauline altijd al gehad. Ze heeft zelfs tot haar 23e op topniveau getennist. Vanuit deze achtergrond ziet ze het menselijk lichaam als erg interessant, en vooral hoe voeding en beweging aan de gezondheid hiervan kan bijdragen. Máár binnen een gezonde balans hoort ook een stukje genieten.

Dit genieten komt onder andere terug bij het plannen van tripjes met haar partner. “We proberen samen altijd de lekkerste en leukste tentjes uit te zoeken als we ergens heen gaan, eigenlijk plannen we onze trips een beetje rondom het eten heen.”

Voor het vinden van de juiste balans hanteert Pauline een 80/20 regel, waarbij ze probeert om 80% van de tijd gezond te eten en de 20% in de genietmomentjes zit. Pauline heeft dan ook veel liever een uitgebreider borrelmoment dan dat ze zomaar een zak chips opent of een andere snelle snack nuttigt.

Het hanteren van deze regel gaat haar goed af. Onder andere vanwege haar topsportverleden kan ze gedisciplineerd doelen en regels stellen. En nog belangrijker, ze kan zich ook daadwerkelijk houden aan deze doelen en regels. Op kantoor zal menig collega dit terugzien in de bakjes salade die Pauline van huis meeneemt voor in de lunchpauze. Waar sommige collega’s hier op humoristische wijze een plagende opmerking over maken maakt Pauline dit niks uit. Het is voor haar een bewuste keuze waardoor ze extra kan genieten en ontspannen tijdens lekkere etentjes, borrels of uitjes met collega’s of vrienden. Ze slaat deze activiteiten dan ook niet graag over!

In haar rol als Performance Consultant bij Finanxe helpt ze professionals bij hun persoonlijke ontwikkeling. Naast alle begeleiding gericht op de carrière van de professionals probeert Pauline ook een stukje levensstijl te belichten tijdens de gesprekken. En dat is geen speciaal traject hoor, gewoon een extraatje! Door hierover te praten werkt ze met hen aan een betere werk/privébalans. Daarbij geeft Pauline aan dat mensen elke dag enorm hoge verwachtingen voor zich zelf hebben, daarom is het goed om af en toe ‘lief’ voor jezelf te zijn. “Je mag jezelf best belonen en loslaten!”

De grootste tip van Pauline is om te zorgen dat je iets doet wat je echt leuk vindt, zo blijf je vol met energie

Your personality counts.
Je persoonlijkheid maakt wie jij bent. Sociaal en ambitieus. Gedreven. Het is onze drijfveer om te ontwikkelen en te ontdekken. Om de beste te zijn. Persoonlijk én professioneel. Dat zijn wij. Professionals met persoonlijkheid. Wij zijn Finanxe. Een club waar je bij wil horen.

Lees verder