Controlling Driven Program

Take the next step. Blijf groeien en word sparringpartner in finance.

It's all about control

In dit programma van een jaar maak je een verdiepingsslag in de breedste zin van het woord. Zowel vakinhoudelijk als op professioneel en persoonlijk vlak staan er verschillende masterclasses op het programma. We zoomen o.a. in op de verschillende rollen die jij in het finance vak kunt vervullen, we behandelen het jaarrekeningtraject en je leert visualiseren. Na het Controlling Driven Program kun je doorstromen naar het Data to Advice Program.

Succes gaat niet over het resultaat, het gaat over wat je leert op je weg er naartoe.
Maaike WestraTrainer binnen het Controlling Driven Program

De inhoud van het Controlling Driven Program

Een  goede sparringpartner heeft niet alleen kennis van de inhoud, maar is ook in staat goed te communiceren en creatief te denken. Binnen het programma zijn de masterclasses daar op gericht. Je kunt denken aan:

  • Communicatie
    Zelfbewust communiceren is een belangrijkste succesfactor wanneer je authentiek en effectief mogelijk wil samenwerken. Ook luisteren zonder oordeel is hierin essentieel, Hoe doe je dit? We gaan er dieper op in tijdens de masterclass.

  • Power BI
    We gaan dieper in op PowerBI en maken een concrete vertaalslag naar jouw projecten en vragen.

  • Deepdive in verschillende rollen
    Welke verschillende rollen zijn er als Controller? We bekijken de mogelijkheden en aan de hand van een 'test' kom je te weten welke rol het beste bij jou past.

De ervaring van onze professionals

Naast de programma’s binnen de Finanxe Academy, dragen ook de opdrachten bij aan ontwikkeling. We spraken met collega Judith over haar ervaringen als professional bij Finanxe. Je leest het hier.