Leadership Management Program

Het programma voor de leiders van de toekomst. Dit gaat over leiderschap met visie.

Focus op ontwikkeling

Het Leadership Management Program staat in het teken van leiderschap. Dit doen we vanuit de Finanxe visie. Met oog voor jouw eigenheid, persoonlijke waarden en visie. Onze insteek is dat je juist vanuit kracht en interesse het meest kan groeien.

Leadership Management Program

Het eenjarige programma geeft jou als manager of leidinggevende de inzichten en tools die je nodig hebt. Goed zijn voor een ander en op een juiste manier leidinggeven begint bij jezelf. Wat zijn jouw persoonlijke waarden? Wat is jouw visie? Het zijn leervragen die belangrijk zijn voor jouw leiderschapsontwikkeling. We gaan de slag met thema’s zoals ‘Ik en de ander’, ‘Ik in relatie tot mijn team’ en ‘Ik in relatie tot de organisatie’ om jouw leervragen te beantwoorden en jou verder te ontwikkelen.

Leiderschap is persoonlijk, het gaat over collectief.
Rob VinkeDocent in het Leadership Management Program

De inhoud van het Leadership Management Program

Dit programma bestaat uit verschillende masterclasses met eenmaal een tweedaagse inclusief overnachting. De dagen hebben een eigen thema:

 • Ik en de ander
  De eerste dag staat in het teken van de leervragen ten aanzien van jouw leiderschapsontwikkeling. Hoe geef je met jouw visie en waarden leiderschap vorm?

 • Ik in relatie tot mijn team
  Deze tweedaagse sta jij als manager centraal. Als leidinggevende schep je de sfeer en ben jij de inspirerende factor die het grotere belang voor ogen houdt. Onderwerpen als psychologische veiligheid, vertrouwen, feedback en balans passeren de revue.

 • Ik in relatie tot de organisatie
  Dynamiek binnen organisaties komt voort uit waarneembare en minder waarneembare gedragingen en factoren. We leren welke invloed dit heeft en hoe je hiermee omgaat. 

 • De veranderopgave
  Verandering is het enige constante, als Senior Finance Professional bij Finanxe weet je daar alles van. De verschillende opdrachten en opdrachtgevers zijn met regelmaat in een transitiefase. Deze masterclass gaat in op de aansturing van een verandertraject.

 • De praktijk en een vooruitblik
  Deze afsluitende dag is er een op maat waarin uitsluitend eigen cases aan bod komen. Tenslotte is er geen betere plek om te leren dan in de praktijk! Samen met de groep worden de uitdagingen onder de loep genomen en besproken.

De ervaring van onze professionals

Met zijn ruime ervaring binnen het vakgebied en binnen Finanxe als organisatie, weet Issey als geen ander hoe opdrachten en de Academy bijdragen aan zijn ontwikkeling. We spraken hem over zijn loopbaan, je leest het hier.

background

Is het Leadership Management Program iets voor jou?

Neem contact met ons op of ontdek onze vacatures.