Finance Manager

Finance professional portretfoto

Voor ambitieuze leiders en experts die hun carrière naar het hoogste niveau willen tillen

Je bent als Finance Manager verantwoordelijk voor de financiële planning, het budgetbeheer en bijvoorbeeld de rapportage en het risicobeheer. Jouw strategische blik maakt het verschil, bijvoorbeeld op het gebied van automatisering en de ontwikkeling van het financiële team. Jij wilt de beste zijn in wat je doet. Daar worden we enthousiast van. Dat doen wij namelijk ook.

Zoek je een Finance Manager vacature? Bij ons vind je de projecten en uitdagingen waarin jij je kunt blijven ontwikkelen. Professioneel én persoonlijk, tot de allround manager Finance & Control die je graag wilt zijn.

  • Netwerk van 200+ finance professionals

  • Al meer dan 10 jaar verbinden we professionals aan toonaangevende organisaties

  • Kantoren in Heerenveen, Groningen, Zwolle, Arnhem, Utrecht en Twente

  • Eigen Academy voor ontwikkeling, kennis en groei

Wat doet een Finance Manager?

Als Senior Finance Professional werk je op projectbasis bij toonaangevende opdrachtgevers. Hierbij moet je denken aan een breed scala aan organisaties: van multinationals, private equityfirma's tot start- en scale-ups.

Als Finance Manager voer je projecten uit op tactisch en strategisch niveau. De exacte invulling van het project is afhankelijk van jouw expertise en ambities.

Je hebt een strategische blik op financiën, terwijl je hands-on het dagelijks beheer van de financiële operatie aanpakt. Dus, wat doet een Finance Manager zoal?

  • Financiële planning Je stelt de zakelijke en financiële strategie op, met in het achterhoofd de bedrijfsdoelstellingen die je daarmee dient.

  • Budgetbeheer Je ontwikkelt en beheert budgetten. Vervolgens houd je toezicht op de balans tussen uitgaven en inkomsten.

  • Rapportage Je bereidt periodieke financiële rapportages voor, zoals de winst- en verliesrekening, balans en cashflowoverzichten.

  • Risicobeheer Je identificeert en beheer financiële risico’s, zodat de organisatie financieel niet voor verrassingen komt te staan.

Hoog over stimuleer je als Finance Manager bijvoorbeeld de automatisering, om de efficiëntie van de financiële afdeling te verhogen. Daarnaast help je het financiële team met doorlopende ontwikkeling en educatie, bijvoorbeeld op het gebied van financiële wet- en regelgeving en beschikbare technologie.

background

Maak als ervaren professional écht het verschil

Meer info over Finance Professional worden bij Finanxe?